Jobbet Är du en fena på att programera CNC-maskiner? Se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du en fena på att programera CNC-maskiner? Se hit! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu dig som vill bli en del av en mycket trevlig arbetsplats på ett ledande ingenjörsföretag i Trollhättan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med att skapa nya samt modifiera befintliga programmeringar av CNC-maskiner inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning och multifunktionsmaskiner. CAM-systemet som används är NX Manufacturing och du kommer att arbeta i Teamcenter och Vericut med bl.a. 3D-modellbaserad tillverkning. Du samarbetar tillsammans med ingenjörer från design och produktion samt maskinoperatörer gällande val av metoder och verktyg i tillverkningsprocesserna. Utöver ett internt nätverk har du även externa kontaktytor med leverantörer.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha dokumenterad utbildning som CNC-tekniker samt några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom en högt kravställande verksamhet. Du har goda kunskaper i NX-programmering och vi ser gärna att du tidigare arbetat i Teamcenter och Vericut. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom skärande bearbetning av komplexa material såsom superlegering. Vi behöver dig som är kommunikativ och som har lätt för att samarbeta med människor i din omgivning. Du förstår värdet av att förstå kundens behov och önskemål samtidigt som du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-21, via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, 031-380 33 23 / anna.ljungkvist@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3663

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till