Jobbet ÄR DU EN FENA PÅ FÖRSÄLJNING? BD-FISK SÖKER DISTRIKTSÄLJARE! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

ÄR DU EN FENA PÅ FÖRSÄLJNING? BD-FISK SÖKER DISTRIKTSÄLJARE! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Sundsvall
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Älskar du sälj och service? Vill du arbeta i en relationsorienterad och kundnära roll där du självständigt driver ditt arbete framåt? Är du matintresserad? Sök då tjänsten som distriktsäljare till BD Fisk redan idag!

Academic Work söker en distriktsäljare till BD Fisk. Företaget har ägts av yrkesfiskarna sedan starten 1928 och har en stark lokal närvaro i Norrland. BD Fisk marknad är uppdelad i två segment restaurang storkök och dagligvaruhandel. Som distriktsäljare erbjuds du en arbetsplats där du självständigt får bearbeta och verka relationsbyggande med deras kunder inom dagligvaruhandel i Sundsvall med omnejd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BD Fisk.

Kandidatprofil

Som distriktsäljare utgår du från distriktet södra Norrland som sträcker sig från Gävle till Härnösand. Dagligen arbetar du på resande fot med att bearbeta befintliga och nya kunder till BD Fisk vilket innebär kontakt över telefon och kundbesök. Kundbesöken är främst hos dagligvaruhandel och innebär exempelvis att sälja in deras sortiment, plocka upp i hyllor, verka relationsskapande med kunder och demonstrera produkterna. Arbetet kommer att starta med introduktion på BD fisk huvudkontor i Luleå där du introduceras i företagets olika delar alltifrån fiskhantering till hur deras telefonsäljare arbetar. Vidare är arbetet självständigt med tät telefonkontakt med försäljningschef och distriktsäljare. Du får även stöttning i kundmöten till du känner dig varm i kläderna.

Tjänsten passar dig som är en passionerad service -och matperson, som trivs med mycket frihet under ansvar. Vidare ser du relationsbyggande som en naturlig del i samarbete med kunder.

* Har erfarenhet av att arbeta med försäljning i butik, B2B försäljning eller likvärdig försäljningserfarenhet.
* Är matintresserad
* Har god datorvana
* Behärskar svenska i tal och skrift då näst intill all kundkommunikation med kund sker på svenska
* Har B-körkort

Det är meriterande om du:
Har erfarenhet av att arbeta i kontakt med livsmedel. Exempelvis i kallskänk, delikatess eller fiskdisk.

Som person är du framåt och glad! Du brinner för mat och service vilket återspeglas i din kontakt med kunder. Vidare är du ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt och planera dina egna arbetsdagar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Du utgår från södra Norrland Sundsvall med omnejd
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BD Fisk önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15014661-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till