Jobbet Är du en engagerad student med truckkort som vill jobba deltid? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du en engagerad student med truckkort som vill jobba deltid? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Till Staples i Växjö söker vi nu engagerade truckförare på deltid som är intresserade av att jobba på en arbetsplats med ständig rörelse och trevliga kollegor.

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara plock och packning av varor där även truckkörning ingår med behörighet upp till B4, då det är en stor arbetsplats innebär det även olika arbetsstationer och på sätt en variation i arbetet.

Arbetstiderna är förlagda både dagtid, under förmiddagen 06:00-11:00 eller eftermiddag 15:00-20:00, måndag-fredag. Kravet är att man kan jobba samtliga dagar. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel. Vi söker dig som är student eller ska börja studera i höst.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos Staples i Öjaby, precis utanför Växjö centrum. Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Uppdraget kommer starta omgående med introduktion och fortlöper under hösten och våren på deltid. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Du har sedan tidigare erfarenhet av att köra truck och vill nu utvecklas i en ny miljö. Truckkörkort med behörighet A1- B4 är ett krav!

Du är en person som trivs med att ta egna initiativ samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande och därav underlättar det om du inte har en rädsla för att arbeta i en aktiv miljö som kan innebär lyft. Har du erfarenhet av idrott eller lagidrott tror vi att det är en miljö som passar dig bra.

Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45495

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till