Jobbet Är du Elgigantens nästa service-superstjärna? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du Elgigantens nästa service-superstjärna? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du förmågan att kommunicera med olika människor och hjälpsamt kunna ge dem den service de är i behov av? Är du lättlärd och drivs av utmaningar? Ta chansen och grip en plats som kundservicemedarbetare hos Elgiganten i Köpenhamn.

Information om uppdraget:

Du blir en del i ett skandinaviskt team och får möjligheten att skapa betydelsefull arbetserfarenhet!

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du besvara inkommande samtal, mejl och chatt. Kunna ge råd, svara på frågor och hjälpa kunderna med deras behov.

Elgiganten erbjuder en fast tillsvidareanställning på heltid och en riktigt attraktiv lön på 19.500 DKK/ 25.500 SEK. Dessutom har du möjlighet att tjäna bonus upp till 3.500 DKK/ 4.500 SEK, extra varje månad.

Detta söker vi:

Som service-superstjärna tänker vi att du är:
•Serviceinriktad
•Trivs med att arbeta med telefon
•Effektiv och resultatorienterad
•Stabil medarbetare
•Har god kommunikationsförmåga
•Kan hantera olika människo-typer

Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande! Kommande uppstarter: 16/4, 30/4 och 14/5.

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag med verksamhet i bland annat Sverige, Norge och Danmark. Elgiganten har en stark tilltro till sina medarbetare och genom att bli en del av deras verksamhet öppnar du dörren till en spännande karriär där möjligheterna är oändliga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41311

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare Elgiganten Landskrona Landskrona Elgiganten AB
Noggrann orderhandläggare sökes! Malmö StudentConsulting
B2B-säljare med eller utan erfarenhet Malmö Office Management
Städare till Malmö med omnejd Malmö Hemfrid i Sverige AB
Säljare Landskrona Rusta AB
Business Developer Malmö Hilti
Praktik på Atea Malmö Atea
Serviceinriktad student till Hertz! Malmö StudentConsulting
IT-Tekniker Malmö Wise IT

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Malmö).