Jobbet Är du Combitechs nästa C# utvecklare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Är du Combitechs nästa C# utvecklare? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Information om uppdraget:

Hos vår kund Combitech får du vara med och göra samhällsnytta och ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk. Du får vara en del av ett vasst team i Malmö bestående av säkerhet, arkitektur, design och systemutveckling. Högt i tak är bara förnamnet, där det ständigt diskuteras nya tekniker och områden för att tillsammans nå fram till den bästa lösningen för kunden.

På Combitech erbjuds du en vardag som gör skillnad för människor, verksamheter och samhället. Här får du möta utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. På Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med systemutveckling men även vara delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden, både internt och externt. Din roll innebär att du kommer att arbeta med arkitektur, design och mjukvaruutveckling hos någon av våra kunder eller på vårt kontor i något av våra in house-projekt. På Combitech får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting och du kommer bli anställd direkt av Combitech. Vår kund är öppen för flyttande kandidater.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Vi ser gärna att du har ett eller ett par års erfarenhet av systemutveckling i C# och agila utvecklingsmetoder men det viktigaste är att du har ett brinnande intresse och passion för arbetet. Meriterande är också om du har erfarenhet av JavaScript och ramverk såsom Angular samt HTML5 och CSS3.

Vi lägger stor vikt vid att du är en social och kommunikativ person som tycker att det är kul att interagera med din omgivning. Konsultrollen passar dig bra och du har lätt för att se kundnyttan i det du gör samt agera förtroendeingivande och rådgivande för dina uppdragsgivare. Du är även noggrann och strukturerad samt har en förståelse för hur avancerade system fungerar. Du kan greppa ett helhetsperspektiv men har även förmåga att förstå detaljer.
Det är bra om du har intresse och förståelse för att kunna:
•Prioritera och göra tidsestimat för arbetsuppgifter
•Bryta ner arbetsuppgifter i mindre delar
•Ha förståelse för byggmiljöer/releaseflöden

Det är även bra om du har förståelse för och känner dig bekväm med nedanstående:

•Dev Ops
•Versionshantering (gärna Git)
•Unit testning
•.NET Core
•NodeJS
•Azure PAAS

Om arbetsgivaren:

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Sökord: Konsult, Systemutvecklare, Utvecklare, Angular, C#

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52867

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till