Jobbet Är du CNC-operatör och redo för nytt jobb? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Är du CNC-operatör och redo för nytt jobb? publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Har du en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande utbildning? Vill du jobba för ett av regionens största industriföretag med goda möjligheter till utveckling? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
- Fräsning i en 5-axlig maskin - Programmering i styrsystem Heidenhain - Teknisk rådgivning vid rekonditionering av reservdelar och vid konstruktionsändringar - Bidra till avdelningens förbättringsarbete

Din profil
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av fräsning och en ännu större fördel om du jobbat i styrsystem Heidenhain. Som person har du ett utvecklat servicetänk och en förståelse för vad som är viktigt för Siemens kunder. Vidare tror vi att du är en problemlösare som inte backar för utmaningar och att lösa uppkomna hinder i arbetet.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta gärna ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3517

Liknande jobb

Projektledare produktion Linköping SAAB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Industri - tillverkning - maskin - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.