Jobbet 🙃 Statist - Extrajobb. Statister i alla åldrar sökes till dramaserien Deg för Svt. , Lön: 350 kr har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

🙃 Statist - Extrajobb. Statister i alla åldrar sökes till dramaserien Deg för Svt. , Lön: 350 kr publicerad av Statist.se

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker statister och flanörer i alla åldrar, vi filmar fram till mitten till december.

Levan Akins nya tv-serie Deg har premiär hösten 2021 i SVT. Dramaserien handlar om två kvinnor från helt olika delar av samhället som spelas av Helena af Sandeberg och Bianca Kronlöf.

Helena af Sandeberg spelar rollen som Malou, en kvinna på Lidingö vars lyckade fasad är på väg att rämna. När hon kommer över ett rånbyte på 47 miljoner kronor i kontanter öppnar hon ett bageri för att tvätta pengarna.

Bianca Kronlöf spelar den ensamstående, skuldsatta mamman Liana som blivit lämnad i sticket av sitt ex när han åkte fast för ett rån, där bytet var 47 miljoner kronor. Liana blir ofrivilligt indragen i jakten på pengarna och snart korsas de två kvinnornas väg.

Tv-serien är skapad av den Oscarsnominerade regissören Levan Akin och Mattias J. Skoglund, de har också skrivit manus till serien tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. De första avsnitten regisseras av Levan Akin och resten av Mattias J. Skoglund och Måns Månsson.

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: www.statist.se/jobs/statister-i-alla-aldrar-sokes-till-dramaserien-deg-for-svt-?&r=131

Referens

SE-96484

Om företaget

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och TV-publik. Över 3000 nya jobb! Här letar rollsättare, produktionsbolag, tv-kannaler och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklamproduktioner.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till