Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

"An awesome place to work" Amesto rekryterar nu upp inom lön jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
"An awesome place to work" Amesto rekryterar nu upp inom lön på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

"An awesome place to work" Amesto rekryterar nu upp inom lön

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Amesto är nu i en tillväxtfas och här finns alla möjligheter att växa med bolaget. Hjärta och hjärna finns med i allt vad som görs! Amestos målsättning är att vara "An awesome place to work". Här prioriteras de anställda och engagemang skapas genom nära ledare, insikt, kompetens och utbildning. Man rekryterar nu upp inom lön för att skapa ordentligt med utrymme för detta.

Man ser här mycket till dina personliga kompetenser. Är du strukturerad, samarbetsorienterad, lösningsorienterad och vetgirig värderas det högt!

Kontoret kommer framöver att ses som en mötesplats, vilket öppnar upp för ansökningar från hela landet.

Amesto rekryterar nu

• (Redan tillsatt) En lite mer junior lönekonsult/lönespecialist – men som fortfarande har jobbat självständigt genom ett helt löneår.

• En något mer senior lönekonsult/lönespecialist med runt 3 års erfarenhet av självständigt lönearbete.

• En senior lönekonsult/lönespecialist med drygt 3 års erfarenhet från självständigt lönearbete. Här behövs en djupare och bredare kunskap inom hela löneprocessen. Gärna med lite extra driv och teamkänsla då rollen samarbetar med både externa kunder och internt över Amestos affärsområden.

• En Teamleader. En senior lönekonsult/lönespecialist med drygt tre års självständigt lönearbete. Här finns möjlighet att växa in i personalansvaret om man inte tidigare haft det.

Arbetsuppgifterna handlar om ordinarie löneprocesser och man har fullt eget och självständigt ansvar för egna kunder från början till slut. Har du känslan för service, kvalité och proaktivitet kommer du att trivas här!

Du behöver ha förmågan att kommunicera väl och pedagogiskt på både svenska och engelska i tal och skrift. Extra språkkunskaper är välkommet.

Önskvärt är tidigare erfarenheter av outsourcing alternativt annan snabbrörlig verksamhet. Du har då förmodligen skaffat kunskap om flera olika kollektivavtal samt fått en förståelse för de snabba förändringar som sker inom outsourcing.

Oavsett roll behöver du kunna Excel, ha en grundläggande teknikförståelse, samt gärna också förståelse för bokföring. Har du tidigare jobbat i Hogialön Plus, Hogia PBM eller Flex HRM är det ett stort plus. Ett genuint systemintresse och IT-kunskap uppskattas mycket.

Har du en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. Arbetsprov kan komma att genomföras under rekryteringsprocessen för att säkerställa kompetensen.

Amesto välkomnar gärna nya inom teamen redan i augusti.

Om du har frågor som rör rollen får du gärna höra av dig till Ann-Catrine Heidmark på [ Email address blocked ] .

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: F3D56D60B09D44A5A3B1FC62922851F2