You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Poolia är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän. Företaget grundades 1989 av Björn Örås och hade 2013 drygt 1300 anställda i Sverige, Finland och Tyskland med en omsättning på 729 milj. kronor.

Vår vision är att vi ska vara det självklara valet vid personaluthyrning och rekrytering för våra kunder på tjänstemannasidan, oavsett konjunkturläge. Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag och en engagerad arbetsgivare med ett högt medarbetarindex. Vi erbjuder våra kunder – inom såväl privat som offentlig sektor – beprövade och kvalitetssäkrade processer samt ett professionellt partnerskap i bemanningsfrågor.

Poolia finns representerat på 20 orter i tre länder. Huvudkontoret är placerat i Stockholm. Av Poolias dryga 1300 anställda finns ca 1000 i Sverige. Av våra anställda arbetar cirka 86% som konsulter ute hos våra kunder. Resterande är innepersonal och arbetar som kundansvarig, kandidatansvarig, konsultchef, rekryteringskonsult eller med olika typer av stabsfunktioner.