You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Om oss
Pamoja är ett nytt sätt att jobba. Och en smart jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang, med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Här möts ni på ett ögonblick. Enkelt och tryggt. Men Pamoja är också en hyllning till alla magiska människor på resan till ett bra jobbliv. Som låter människor och företag jobba som de vill leva.

Tillsammans är grejer

Pamoja har vänt upp och ner på gamla traditioner och skapat grunden till ett modernt jobb-liv som utgår från hur både företag och människor vill jobba och leva. Här är inte det viktigaste vad du har gjort tidigare, utan vad du kan bli.

Pamoja är en del av People Productions. Sedan 1999 har vi anställt fler än 20 000 talanger i våra företag. Vi är Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan.


Benefits

Så funkar det

Med Pamoja får du både frihet och chans att lära dig nya saker. Inga konstigheter. Men oändliga möjligheter! Välj själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Du matchas alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig. Det tar bara ett ögonblick. Och du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben. En sak till – när du jobbar med Pamoja är du är aldrig ensam. Vi håller ihop i vått och torrt (vi är vad vi heter:)). Välkommen till ett bättre jobbliv!