You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Mpya Finance är ett modernt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Mpya Finance startades 2016 av människor med bred kunskap från olika bolag och kunduppdrag. Det finns knappt något stort svenskt företag som vi inte jobbat med, brukar vi säga.
Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Lägg till ord som passion och nytänkande, så har vi en grund som ger individer, kollegor och kunder möjlighet att växa och utvecklas.
När vi inte jobbar lägger vi vår tid på allt som ligger oss varmt om hjärtat. Vad det kan vara? Det får varje människa svara på själv, för det är omöjligt att ge exempel här. Vi har alla så olika intressen, ibland till och med från ena dagen till den andra. Vi kan väl säga så här: Vi är en underbart brokig och vacker samling individer, som gör allt mellan himmel och jord. (När vi inte jobbar alltså.)  På Mpya kallar vi det livets balansräkning. God hälsa, fritid och ett bra yrkesliv är inte bara viktigt. Det är superviktigt för oss på Mpya Finance!
PS. Mpya betyder nytänkande på swahili.