Xllnc advice recruitment AB

Xllnc advice recruitment AB- Lediga jobb

Översikt


Att hitta rätt kompetens är ofta tidskrävande och kostsamt. Det kan vara svårt att planera hur behovet ser ut på längre sikt, det kan handla om att säkra bolagets kompetensförsörjning eller att lösa kortvariga arbetstoppar.
Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med vår expertis, erfarenhet och engagemang gör vi allt för att rekryteringen ska bli så lyckad som möjligt för att på så sätt hjälpa företag att växa och bli mer lönsamma. Vi tar ansvar över våra handlingar och genom löpande uppföljningar kvalitetssäkrar vi att vår rekrytering resulterade i det vi lovade.

Karriär

Xllnc Advise Recruitment arbetar tillsammans med en mängd olika företag inom olika branscher. Hos oss kan du hitta tjänsten som passar just dig. Vi är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och vårt största mål är att ha både nöjda konsulter och kunder.

Hur ser vår rekryteringsprocess ut?
Rekryteringsprocessen startar när du har skickat in en ansökan för tjänsten du är intresserad av. Ett löpande urval av ansökningarna följs av telefonintervju, djupintervju och referenstagningar. Är du en av dem som vi anser passar bäst för tjänsten träffar du kundföretaget för en sista intervju. Går det bra återstår det bara att skriva anställningsavtal och få en introduktion som din konsultchef håller i.

Hur är det att vara konsult hos oss?
Att vara konsult hos oss innebär att du är anställd av Xllnc Advise Recruitment men arbetar ute hos någon av våra kunder. Vi är ett rekryterings-och bemanningsföretag och anslutna till Almega Bemanningsföretagen vilket innebär att vi följer deras kollektivavtal. Vi är måna om att vara en trygg och seriös arbetsgivare och att våra konsulter trivs ute hos våra kunder. Som konsult har du en konsultchef som du kan vända dig till vid frågor och funderingar och som du kommer att träffa vid regelbundna uppföljningsmöten.