Wise Professionals

Wise Professionals- Lediga jobb

Översikt

Välkommen till Rekryteringsbyrån Wise Professionals!

Tillräckligt små för att vara personliga och tillräckligt stora för att vara en långsiktig partner – så brukar många av våra kunder, kandidater och konsulter uttrycka sig när vi frågar om Wise Professionals och de beskriver varför de väljer oss. Det är egentligen rätt enkelt – vi är specialister på attraktion och rekrytering och sedan är resten variationer på det temat.

Vi hjälper dig med hållbara rekryteringslösningar inom HR, Lön, Business Administration, Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation. Inom varje område möter du specialister med ett brett kontaktnät och mångårig erfarenhet från branschen.

Karriärmöjligheter

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du är kund eller kandidat så är du mycket välkommen till oss på Wise Professionals.

Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!