Wise IT

Wise IT- Lediga jobb

Om oss

Wise IT AB är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT.

Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ISO-certifierat enligt ISO 9001:2008.  Läs mer om oss på www.wiseit.se – Rätt människor inom IT.

Arbeta som konsult hos oss på Wise IT

Vi vill att du ska tycka att vi är världens bästa arbetsgivare. Därför anstränger vi oss hårt för att du som konsult ska få uppdrag som du verkligen gillar och trivs med. Som konsult hos oss får du både omväxlingen med olika arbetsuppgifter och tryggheten med fast anställning på samma gång.

Konsultjobbet – utvecklar din kompetens och bygger ditt CV 

Att vara konsult innebär att du får prova på många olika arbetsuppgifter på olika företag. Det innebär att du bygger din CV för varje ny uppdragsgivare du är ute hos. Dessutom kräver rollen som konsult även speciella krav på social kompetens och det blir tydligt att om du jobbat som konsult så besitter du detta - något som många arbetsgivare eftertraktar. Du bygger ett stort kontaktnät Idag förmedlas de allra flesta jobben genom personliga kontakter inom ditt egna nätverk. Genom att jobba som konsult ute hos kund så träffar du mycket människor på vägen. Med stor sannorlikhet så är detta kontakter som du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden.

Tryggheten med att arbeta som konsult hos oss

Som konsult arbetar du ute hos våra kunder, där får du en egen arbetsplats och nya kollegor. Dina arbetsuppgifter varierar från kund till kund och vi anstränger oss till det yttersta för att varje uppdrag ska matcha din kompetens och dina önskemål om utveckling. Vi tycker att det är viktigt med schyssta villkor och har till exempel kollektivavtal med Unionen. Din konsultchef ansvarar för att din tid ute hos kund blir så bra som möjligt och att du alltid har ett uppdrag att gå till. Skulle det trots allt uppstå ett glapp mellan uppdragen behöver du inte oroa dig. Vi använder oss av en garantilön även om du inte har uppdrag! Utöver detta ger vi dessutom ett påslag på din lön beroende på hur mycket och hur länge du arbetat. Allt för att du ska känna dig trygg i din anställning.

Några vanliga typer av uppdrag

• Drifttekniker • Nätverkstekniker • Helpdesk och supporttekniker • Projektledare inom IT • Systemutvecklare • Databasutredare • Testare

Fler sätt att få jobb via oss

Förutom att hyra ut konsulter så rekryterar vi även direkt ut till kund. Genom att registrera ditt CV på vår hemsida kan du vara en av dem som vi tar in på intervju och efter detta kanske rekommenderas för ett jobb ute hos en kund. Du kan också hålla koll på vår hemsida för att se vilka olika lediga tjänster vi rekryterar till.

Är du redan konsult eller driver eget? Wise IT fungerar även som en agentur för specialister som driver företag eller redan är anställda på något mindre konsultföretag. Detta innebär att vi hjälper dig att hitta nya uppdrag så du kan ägna dig åt det du gör bäst. Läs mer om att arbeta som underkonsult här »

Missa inte några möjligheter från Wise IT.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss