Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Vinnova flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Arbeta hos oss

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva statliga arbetsgivare. För att nå det målet ger vi dig bland annat goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvård och flexibla arbetstider.

På Sveriges innovationsmyndighet hamnar du mitt i innovationssverige. Du kan vänta dig en meningsfull vardag där du får axla ett stort ansvar. Vid din sida får du kring 200 kompetenta kollegor som alla verkar för att bidra till Sveriges fortsatta tillväxt och som brinner för innovation.Vi har ett kreativt och öppet arbetsklimat där du kan växa som yrkesmänniska. Vår bas är vårt kontor i Stockholm och Bryssel. 

Det här erbjuder Vinnova

På Vinnova får du ett stimulerande, varierande arbete. Du får utåtriktade arbetsuppgifter och stort ansvar, där du själv kan påverka och göra skillnad.

Bidra till innovation och samhällsnytta
Vinnova vill stärka Sverige som en världsledande aktör inom innovation. Som medarbetare hos oss kan du bidra till Sveriges konkurrenskraft och utveckling, genom att se till att innovationerna skapar samhällsnytta i form av nya affärsmöjligheter eller lösningar på samhällsutmaningar.Du arbetar i ett gränsland mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor där det är viktigt att koppla ihop innovativa aktörer och skapa samverkan mellan olika näringsgrenar och kunskapsområden.

Stort eget ansvar
På Vinnova får du som medarbetare variationsrika, utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter som stärker innovation och forskning. Du ansvarar för stratiegiska satsningar i nära samverkan med omvärlden.

Kreativt arbete
För att driva innovation måste vi själva tänka nytt, därför är vårt arbetssätt kreativt och skapande. Vi vet att innovation sker då nya tankesätt möter erfarenhet i vårt aktivitetsbaserade och moderna kontor i centrala Stockholm som uppmuntrar till ett skapande arbetssätt.

Välkomnande arbetsklimat
På Vinnova har du stort inflytande på din roll och dina arbetsuppgifter. Du får även ett brett nätverk av ledande specialister, med stor passion för sitt jobb. Kanske är det på grund av det som vi har en så välkomnande och respektfull atmosfär, där vi bjuder på oss själva.