Vikarie Direkt

Vikarie Direkt- Lediga jobb

Om oss

Vikarie Direkt är den smarta, snabba appen för dig vill vara en bra vikarie, eller för den som behöver en! Som vikarie på Vikarie Direkt får du använda dina erfarenheter, färdigheter och intressen till att leda och inspirera andra. Du får ta ansvar, utvecklas snabbt och vara en vuxen förebild för barn och unga. Ett viktigt jobb, där du gör skillnad för många!


Med mer än 15 års intensiv talangjakt bakom oss vågar vi påstå att vi är riktigt vassa på att hitta fantastiska lärarvikarier. Vi vet också hur man bäst matchar bra vikarier till rätt uppdrag. Det innebär att du alltid kan lita på att du kommer att få uppdrag som passar just dig. Vi tror också att tillsammans blir allt mycket enklare. Och roligare! Därför lovar vi att stötta, hjälpa till så att du alltid har förutsättningar att göra ditt allra bästa!

Dessutom blir du en del av ett fantastiskt nätverk av talangfulla kollegor att lära och utvecklas tillsammans med. Många av våra vikarier vittnar om att de har fått nya vänner för livet!

Så funkar det

Jobbet hanterar du enkelt i Vikarieappen. Här bokar du uppdrag, rapporterar tid, håller koll på lön, jobbhistorik och en massa mer. Och har direktkontakt med oss när du behöver. Du väljer nivåer som passar just dig; från förskola och grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba, från en dag i veckan till heltid. Och du matchas alltid automatiskt till de allra bästa uppdragen utifrån din profil och den kortaste resvägen. Dessutom får du komma tillbaka till skolor du trivs särskilt bra på. En smart app för bra vikarier helt enkelt.

Missa inte några möjligheter från Vikarie Direkt.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Vikarie Direkt

Se alla jobb