UPS Sweden

UPS Sweden- Lediga jobb

Översikt


Från var du är nu, till dit du vill.

Vart är du på väg? Om du är redo att få ut det du vill av ditt jobb – av ditt liv – är UPS rätt väg för dig. I egenskap av ett växande, dynamiskt och ett av världens största företag, har vi den typ av möjligheter som kommer att hjälpa dig att nå dit dina ambitioner tar dig. Om du är på jakt efter en givande framtid, kan vi hjälpa dig i rätt riktning.

På UPS har vi många lediga tjänster, allt från deltids- och timanställningar för sorterare, chaufförer och mekaniker till heltidstjänster inom försäljning, marknad, ekonomi, kundservice samt många andra avdelningar. Karriärmöjligheterna sträcker sig från dig som är ny på arbetsmarknaden till dig som är mer erfaren.

Varje dag hanterar vi oändliga transporter av varor och information i mer än 200 länder och områden.

UPS är en mångkulturell arbetsplats som erbjuder en trygg anställning. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter då vi har en stark kultur av att rekrytera internt och ser gärna att våra anställda vidareutvecklas inom företaget. I Sverige anställer UPS inom försäljning, ekonomi och redovisning, kundservice, chaufförer och paketsorteringspositioner. Vi har kontor i Stockholm, Arlanda, Västerås, Göteborg, Jönköping, Malmö och Bollnäs. UPS Sverige har över 1 000 anställda som arbetar över hela landet.

Från vår start som ett Seattle-baserat cykelbudföretag till vårt globala miljardföretag i dag, har vårt team haft ett enda fokus - att möjliggöra handel i hela världen. Vi har blivit världens största paketleverantör och en ledande global leverantör av specialiserade transport- och logistiktjänster.

Följ med oss!Missa inte några möjligheter från UPS Sweden.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på UPS Sweden

Se alla jobb