Trafikförvaltningen

Trafikförvaltningen- Lediga jobb

Karriär hos Trafikförvaltningen


VILL DU HÅLLA I TRÅDARNA NÄR STOCKHOLM VÄXER?

Hos oss får du möjlighet att jobba med en verklighetsnära, komplex och spännande teknikutveckling och samhällsplanering. Du bidrar till att utveckla Stockholms trafik och infrastruktur i nära samverkan med Trafikförvaltningens intressenter och affärspartners. Med andra ord – du håller i trådarna och påverkar hundratusentals människors vardag.


Om oss

SL är sedan den 1 januari 2013 Trafikförvaltningen inom Stockholms läns landsting. Med samma uppdrag, i ny organisatorisk kostym och i tydligare samverkan med övriga landstingsförvaltningar i arbetet att nå visionen – Europas mest attraktiva storstadsregion.

Trafikförvaltningen ser till att du som bor i, eller besöker, Stockholms län ska ha tillgång till en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. Vi ska underlätta din arbetspendling och förenkla din vardag.

Oavsett om du reser med tunnelbana, buss, pendeltåg, lokalbana och/eller båt, ser vi till att du kommer dit du ska.

Stockholm växer kraftigt och Stockholms län förväntas växa till en befolkning på 2,4 miljoner år 2030. För att möta utvecklingen planeras stora och små byggprojekt i Stockholms stadsmiljö och infrastruktur.

Därmed arbetar Trafikförvaltningen också med stora utbyggnader, moderniseringar och upprustningar av kollektivtrafiken. Vi bidrar alltså till hur Stockholms infrastruktur ser ut i framtiden.

Missa inte några möjligheter från Trafikförvaltningen.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Trafikförvaltningen

Se alla jobb