You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Vi ser din kompetens och rekryterar bortom det uppenbara


TNG är ett
rekryteringsföretag och bemanningsföretag som ser bortom det uppenbara. Vi ser potentialen i alla människor och jobbar aktivt med fördomsfri rekrytering och bemanning. Det är något vi verkligen tror på och har fokuserat på sedan starten av företaget.

Fördomar och förutfattade meningar kan ha stor inverkan på svensk arbetsmarknad, där kandidatens ursprung, kön, ålder eller namn har visat sig påverka möjligheterna att få ett jobb. På TNG vill vi att din kompetens alltid ska stå i fokus och vi jobbar därför med kompetens- och personlighetstester (arbetspsykologiska tester) som hjälper oss att göra fördomsfria urval så att alla som söker jobb har sammaförutsättningar. 

Tillsammans med ditt testresultat och din ansökan gör vi sedan en helhetsbedömning för att matcha dig mot rätt tjänst. Testet säger betydligt mycket mer om din potential och din kompetens än ett traditionellt CV. Viktigast är inte vad du har gjort förut utan vad du kan åstadkomma framöver. Testerna gör att din kompetens och dina möjligheter blir så mycket tydligare, redan innan vi har träffat dig.

Vårt arbetssätt gynnar våra kunders mångfaldsarbete och skapar en hållbar arbetsmarknad. Det har också våra kunder och kandidater upptäckt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt på de 40 andra orter runt om i Sverige där vi löpande tillsätter personal.

Så söker du jobb via TNG

Efter att du skickat in din ansökan som är enkel – fyll i vårt ansökningsformulär och bifoga din CV eller länka till din profil på Linkedin. När detta är klart kommer du i majoriteten av fallen få ett mail med tester du ska genomföra.

Tips hur du söker jobb

Vill du veta mer om att söka jobb så kan du läsa vår blogg där våra rekryterare delar med sig av sina bästa tips!

Varmt välkommen att söka våra jobb idag!