Thalamus

Thalamus- Lediga jobb

Översikt

Vad gör Thalamus?

Vi erbjuder IT konsulttjänster inom infrastruktur och rekrytering inom IT och Teknik. Vi har hjälpt kunder med IT- ochteknikkompetens i 15 år. Våra HR-konsulter har gjort tusentals IT- och teknikrekryteringar. Vi gillar teknik och framför allt gillar vi att träffa människan bakom CV:t.

Varför ska man arbeta på Thalamus?

Vi har många spännande kunder och uppdrag. Våra kärnvärden är att snabba, trevliga och lönsamma. Du blir alltid trevligt bemött och du får alltid snabbt svar på frågor. Vi tycker att det är super att gå till jobbet och att alla trivs är viktigt. Det kommer du att märka om du börjar arbeta hos eller med oss. Vi har IT-telekomavtalet (inte bemanningsavtalet). Utöver månadslön och pension erbjuder vi också gymkort.

Vad har Thalamus för typ av uppdrag?

Vi har många intressanta uppdrag på många spännande företag. Vår konsulter arbetar främst inom infrastruktur som tex MSI paketerare, Driftstekniker, Systemspecialistersupporttekniker  och Helpdeskmedarbetare. Vi har konsulter på tex Handelsbanken, HM, Scania, Försvaret, Landstinget samt på många små och medstora företag.

Vi har även konsulter som rekryteras ut till kunder via ”hyrrekrytering” Det innebär att man är konsult hos oss först för att sedan eventuellt gå över som till kunden.Missa inte några möjligheter från Thalamus.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till