Tetra Pak

Tetra Pak- Lediga jobb

Översikt

Tetra Pak är ett av världens ledande företag inom process, förpackning och disribution av livsmedel. Med ca 20 250 anställda i mer än 165 länder arbetar Tetra Pak i strategiskt partnerskap med leverantörer och kunder för att utveckla effektiva, innovativa och miljöanpassade produkter till miljontals människor världen över.

Varje dag konsumeras över hela världen 14 miljarder liter vatten, mjölk, juice och andra flytande livsmedelsprodukter.

Tetra Pak gör det möjligt att distribuera livsmedel till konsumenter genom att utveckla förpackningar som bevarar både de näringsämnen, som finns i innehållet och dess smak. Det är förpackningar, som är lätta att distribuera och hantera.

Arbeta på Tetra Pak

High tech kan finnas där du minst anar det. I en kartongförpackning till exempel. På Tetra Pak kan du som har friska idéer och förmåga att tänka utanför ramarna vara med och utveckla framtidens intelligenta process-, förpacknings- och distributionslösningar.

Hos oss skapar laganda och respekt för varandras kompetens och olikheter ett kreativt arbetsklimat, både i Sverige och runt om i världen. Vi ger dig utmaningar, du bidrar med din begåvning. Det kan bli början till ett liv i ny förpackning.

Examensarbete

Det finns många anledningar att välja Tetra Pak som din framtida arbetsgivare. Vi ger dig frihet under ansvar. Vi satsar på kompetensutveckling och uppmuntrar dig att ta initiativ och sätta mål.

Vi finns på över 165 marknader vilket gör möjligheterna näst intill oändliga. Vi skulle kunna fortsätta lista anledningar men det är bättre att vi visar dig. Vi vill därför lära känna dig redan under studietiden. Så att du har oss i tankarna när det är dags att ta klivet ut i arbetslivet på riktigt.

Kultur

Rätt person på rätt plats! Det har du hört förut. Men på Tetra Pak är det något vi arbetar med i allra högsta grad. Kompetens och potential är något som ständigt bör utvecklas och det gör vi tillsammans. Naturligtvis ligger mycket i dina egna händer. Vi ger dig språngbrädan, det är sen upp till dig hur högt du vill hoppa.

Hur söker jag?

Just nu har vi massor av exjobb att erbjuda!
Ta en titt på vår hemsida www.tetrapak.se!

Missa inte några möjligheter från Tetra Pak.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till