You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

"Våra krav på oss själva och våra kandidater är din garanti”
Så har vår slogan låtit i över 25 år och vi står för dess innehåll.

Det är ingen konst att skicka vikarier till höger och vänster, det kan vem som helst klara av.

I grund och botten är det inte heller något större problem att hitta en person som matchar ett antal givna kvalifikationer. Även det kan de flesta reda ut.

Det svåra i vår bransch är att hitta de människor och de verksamheter som passar bra ihop. Att kartlägga en människas personlighet och en verksamhets klimat och anda.

Klarar man av det, så har man nöjda kunder, kandidater och vikarier. Det är det vi är bra på!

Utlandet
TEMP-TEAM representeras via JuhlerGroup i Danmark, Norge, Finland, Estland, Polen, Lettland, Tyskland, England, Singapore och Australien.

Alla kontor samarbetar med varandra nationellt och över landsgränserna.

Mission

Att bidra till en flexibel och dynamisk arbetsmarknad genom förmedling av jobb till välkvalificerade och effektiva vikarier och fast anställda.

Jobb

Arbetet utgör en stor del av en människas liv och det är därför viktigt att man gör något som man tycker om i en verksamhet där man kan trivas.

Vi är goda människokännare och vet att ett samspel mellan rätt miljö, kollegor och motivation kan få människor att prestera sitt bästa – och mer därtill.

TEMP-TEAM är redo att hjälpa och vägleda dig i samband med fasta arbeten och vikariat.

Alla nya medarbetare genomgår ett grundligt traineeprogram där de får lära sig våra praktiska funktioner men framförallt vår filosofi och vårt kvalitetstänkande.

Våra medarbetare är alltid medvetna om, att det vi erbjuder våra kunder ”produkten” är människor. Människor som ska behandlas med respekt och omtanke. Människor som alla är olika. Därför är den personliga kontakten mycket viktig.

TEMP-TEAM upplever, liksom de flesta verksamheter, att det hela tiden sker ett utbyte av medarbetare. Vi ser emellertid inte detta som ett problem, utan snarare som en tillgång.

Nya medarbetare bidrar till en levande arbetsmiljö som ständigt får nya impulser och inspiration utifrån. Detta hjälper oss att följa tidens anda och ligga i utvecklingens framkant.

Culture

TEMP-TEAM startade 1979 i Köpenhamn av Erik Dyrmann Juhler. Baserat på Eriks filosofi att vi ska vara nära de människor som vi arbetar med, har vi sedan starten 2002 idag 6 avdelningar. Dessa är fördelade i Alingsås, Borås, Göteborg, Helsinborg, Malmö, och i Varberg. Små, lokala avdelningar som ger kunder och kandidater känslan av ett litet personligt företag, men med den stora verksamhetens resurser. Vi tror till fullo att personlig kontakt och uppbyggnaden av långvariga relationer med både kunder och kandidater är huvudskälet till vår framgång. Naturligtvis kombinerat med vår förmåga att upprätthålla en hög kvalitet och trovärdighet gentemot såväl kunder som kandidater och vikarier. Erik har efter 25 år bibehållit koncernen familjeägd. Koncernen ägs och drivs vidare av Erik och vi har idag en stab av duktiga och engagerade medarbetare i 14 länder. Vi är stolta över att i Danmark bl.a. medverkat till att två gånger utsetts till årets Gazelle-verksamhet (1999 och 2000) och en gång till Entrepreneur of the Year (2001). Vi kommer att fortsätta vår succé i Sverige med etableringar av nya kontor på nya orter, nära våra kunder och kandidater.

Kontakta oss

Fler jobb hos oss

Servicetekniker Atab
TEMP TEAM Sverige AB Göteborg
Ansök nu
Affärssystemkonsult
TEMP TEAM Sverige AB MALMÖ
Ansök nu
Produktionsarbetare
TEMP TEAM Sverige AB GÖTEBORG
Ansök nu
Ekonomiassistent
TEMP TEAM Sverige AB VÄSTRA FRÖLUNDA
Ansök nu
Montering
TEMP TEAM Sverige AB STENUNGSUND
Ansök nu
Se alla jobb