You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Vi letar efter skickliga privatlärare över hela Sverige, som vill erbjuda undervisning!Lär dig spanska, matte eller hur är det med piano? Vi söker privatlärare som besitter kompetens inom olika ämnen med olika bakgrund. I linje med vår idé om att alla har något att lära ut. Med möjligheten att undervisa på plats, eller online gör vi det smidigt för dig att Du väljer tid, plats och pris för kurserna. Superprof tar ingen avgift för lärarnas inkomster.Bli en del av vår community och ge kurser till elever på alla nivåer och i alla åldrar!

Önskad profil
Du har en examen från gymnasiet. Högre utbildning eller annan erfarenhet av ämnet du vill undervisa Du vill dela dina kunskaper och erfarenheter med andra studenter. Du är tålmodig, strukturerad och pedagogiskVi erbjuder: Gratis registrering. Attraktiv lön utan överraskningar. Chef över egen agenda. Möjlighet att ge kurser via webbkamera

Om arbetsgivaren
Superprof lanserades i Frankrike 2013 med en entreprenörsvision att dela mer kunskap. På sju år har Superprof vuxit till att bli världens största lärarnätverk med 11 miljoner lärare i 30 länder. Idag erbjuder vi kurser i mer än 1000 ämnen på vår plattform.Vi är övertygade om att alla har något att lära ut, oavsett om det är stickning, matematik eller dataspel. Vi vill ansluta människor som vill dela sin kunskap med människor som vill lära sig något nytt.