StudentConsulting

StudentConsulting- Lediga jobb

StudentConsulting

StudentConsulting är ett av Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter, akademiker och unga i karriären. Vår mission är att skapa jobb för unga människor och det är något vi jobbar för varje dag! Vi är idag rikstäckande och finns representerade på närmare 150 uppdragsorter i Sverige, Norge och Danmark.

Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Under 2015 omsatte koncernen 1,2 miljarder SEK och vi fortsätter att växa genom nöjda kunder, konsulter, kandidater och kollegor.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och uthyrning av unga människor där studenter, nyexaminerade akademiker och unga i karriären hittar sitt arbete via oss samtidigt som företagen hittar sina framtida medarbetare.

StudentConsulting är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Almega Bemanningsföretagen, vilket innebär att vi följer deras kollektivavtal gällande branschen. Vi har kollektivavtal med samtliga LO – och Akademikerförbund samt Unionen.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Missa inte några möjligheter från Studentconsulting.

Skapa en jobbvarning när ditt jobb erbjuder dina matchande färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss