Speed Group- Lediga jobb

Översikt

Vi på Speed Group har lång erfarenhet från såväl tillverkande industri som bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi har en stark lokal förankring med en gedigen kännedom om näringslivet i Sjuhäradsbygden, Göteborg och Halland. Våra affärer, har sedan vi startade bolaget 2004, byggt på långsiktiga relationer med såväl kunder som personal, detta är vår ledstjärna än idag. Genom kontinuitet och trygghet skapas förtroende vilket leder till hög kvalitet och effektivitet. Våra duktiga bemannings- och rekryteringsansvariga gör alltid sitt yttersta för att tillhandahålla kompetenta personer med rätt attityd och inställning för att på bästa sätt hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet. Vår verksamhet präglas av professionalitet och vi är givetvis auktoriserade av Almega.

Varje kund har ett unikt behov och vi ser inga begränsningar i sättet att hitta lösningar. För att kunna hitta dessa lösningar jobbar vi kontinuerligt med innovativa idéer kring affärsupplägg. Genom att nyttja våra egna bolag som verkar inom produktion, logistik och utbildning kan vi säkerställa kompetens som är unik för bemannings- och rekryteringsbranschen.

Har ni ett personalbehov tveka inte att ta kontakt med oss.

För personal inom tjänstemannasektorn kontakta Speed Professionals AB. För personalbehov inom kollektivsektorn kontakta Speed Competence AB.

Careers

Här kan du söka efter lediga jobb på orter runt om i Sverige som exempelvis Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Vårgårda och Herrljunga.

Vi får ständigt in nya spännande rekryteringsuppdrag från olika branscher såsom Ekonomi, Administration, IT, HR, Teknik, Inköp, Marknad och Försäljning.

Med en logistik- och produktionsyta på ca 110 000 m2 har vi ett konstant behov av personal inom tillverkning, logistik och lagerhållning. Dessutom jobbar vi aktivt med kompetensutveckling då vår personal är vår stolthet.