SOS Alarm

SOS Alarm- Lediga jobb

Översikt

SOS Alarm - navet som skapar trygghet och säkerhet

I 60 år har Sverige haft ett nationellt nödnummer. 112 är det nummer som varje hjälpsökande kan ringa när krisen slår till. Ibland är krisen stor och berör många människor. Ibland drabbas en enskild individ eller en organisation. Oavsett vilket så är hjälpen bara ett samtal bort.

Med den erfarenheten som bas har vi byggt en rikstäckande verksamhet som utgör grunden för vårt bidrag till ett tryggare Sverige för alla som bor och vistas i Sverige. Vi på SOS Alarm ser till att du får rätt hjälp när du behöver den. Vem du än är och var i Sverige du än befinner dig. Våra medarbetare kan med sin kompetens, sin empatiska förmåga och SOS Alarms effektiva system och metoder se till att alltifrån ambulans, räddningstjänst, polis och jourhavande präst till aktörer inom svensk krisberedskap, fastighetsjourer och väktare kan göra sitt jobb. Vi är navet som skapar ett tryggare och säkrare Sverige för alla.

Career Opportunities

SOS Alarm har på uppdrag av staten ansvar för nödnumret 112 inom Sverige. SOS Alarm har även en central roll i samhällets krisberedskap.

Vi finns på 14 orter över landet och tillsammans har vi utarbetat en stark värdegrund som bygger på inlevelseförmåga, unik SOS-kompetens och förmåga att kunna fokusera. Vill du också bidra till att skapa ett tryggare samhälle? Under vår sida Lediga tjänster hittar du de aktuella tjänster som går att söka just nu.” to Klicka på Senaste jobben till höger för att se alla våra lediga tjänster

Jobb på SOS Alarm

SOS-Sjuksköterska Sundsvall Västernorrlands län-Sundsvall
Undersköterska/Ambulansbeställare Stockholms län-Stockholm
SOS-operatör Stockholm Stockholms län-Stockholm
SOS-sjuksköterska Karlstad Värmlands län-Karlstad
SOS-operatör Karlstad Värmlands län-Karlstad
Se alla jobb

Connecta med oss