Solar

Solar- Lediga jobb

Solar - we are stronger together

Solar Sverige är en del av Solar Group, ett av norra Europas ledande Sourcing- & Services-företag. 
Solar erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster, främst inom el, värme, VVS och ventilationsteknik. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar.            På Solar tror vi på styrkan i att säga ja. Förmågan att förstå och möta våra kunders behov är grundläggande för oss och vårt koncept är att leverera mer än bara varor. På Solar inser vi att ett bra samarbete kräver förståelse. Via ett nära samarbete med kunden kan vi genom att observera, lyssna och lära få full förståelse för kundens sätt att arbeta. Solar förenar lager- och distributionslösningar med teknik och marknadsföringskompetens i ett unikt koncept.

Solar-koncernen


Solar grundades i Danmark år 1919 och är idag noterat på OMX Nordiska Börsen. Huvudkontoret är beläget i Vejen, med verksamhet i sju länder i norra Europa och 3 000 anställda medarbetare. Koncernens totala omsättning uppgick år 2014 till ca 14 miljarder SEK. Koncernen har dotterbolag i Danmark inklusive Färöarna, Sverige, Norge, Nederländerna, Belgien, Polen och Österrike. 

Solar Sverige AB


Solar startade sin verksamhet i Sverige år 1989. Våra produktområden är: Belysning, Automation, Installation, Kabel & Kanalisation, Kommunikation & Säkerhet samt VVS.
Solar Sverige AB, med huvudkontor i Göteborg, har ca 650 anställda. Vi servar våra kunder från 48 säljkontor spridda på olika orter i landet, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Vi har tre centrallager, vilka är belägna i Örebro, Halmstad och Alvesta.

Centrallager & distribution


Via våra moderna och automatiserade centrallager sker effektiv distribution. Rätt artikel ska finnas hos dig på rätt plats, tid och i rätt antal. Solars lager använder teknologi som kontrollerar varje leverans och följs upp hela vägen tills den når dig.
Solar Drive-In: När du behöver artiklar, här och nu, ur vårt standardsortiment. På ett flertal orter finns lokala butiker redo att ge dig service. När du ringt in din order är den inom kort färdig att hämtas.

Missa inte några möjligheter från Solar.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Solar

Se alla jobb