Skill- Lediga jobb

Skill

Intresserad av jobb i ett industri-, teknikföretag eller IT-företag? Då har du kommit rätt!

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och I. Rekrytering och bemanning ingår i vårt tjänsteutbud. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Att vara konsult hos oss

Nöjda medarbetare är vår viktigaste målsättning. Vi följer upp våra konsulters upplevelse av oss som arbetsgivare fyra gånger per år. Att vi får höga betyg (3,7 av 4) beror på att vi har få konsulter per Konsultansvarig och att vi prioriterar kontakten med våra konsulter i vardagen. Kollektivavtal är en självklarhet för oss och vår målsättning är att vara ett föredöme i branschen.

Att vara konsult hos Skill innebär att du får en anställningstrygghet samtidigt som din Konsultansvarige kommer att måna om att du är nöjd med ditt uppdrag och trivs på din arbetsplats. För oss är det bästa betyget när en konsult får erbjudande om tjänst hos kundföretaget.

Rekrytering

Vi rekryterar även direkt till tjänster hos våra kunder. Genom att registrera dig på vår hemsida och söka en tjänst kan du bli en av dem som vi kallar på intervju och sedan rekommenderar för anställning. Titta gärna på vår hemsida för att se vilka lediga tjänster vi rekryterar till just nu. www.skill.se

Är du redan konsult eller driver eget?

Vi fungerar även som ett nätverk för specialister som driver företag och som vill arbeta via oss som underkonsulter.

Missa inte några möjligheter från Skill.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till