Semcon

Semcon- Lediga jobb

Vi är Semcon

På Semcon är människan verksamhetens kärna. Vi svetsas samman av vår stora passion för teknik och vår vilja att hjälpa våra kunder att finna den bästa lösningen. Vår drivkraft är att tillsammans med våra kunder utveckla idéer och framtidens produkter som ger människor ett bättre och enklare liv. Våra kunder finns bland många av världens ledande företag inom utvecklingsintensiva branscher som fordonsindustrin, tillverkningsindustrin, energi, telekom och life science. Läs mer om några av de kreativa och innovativa uppdrag vi har gjort via länken till höger.

Vår samlade tekniska kompetens finns inom två kärnområden – ingenjörstjänster och produktinformation. Inom ingenjörstjänster har vi expertis med bredd och djup när det kommer till mekanik, design, simulering, elektronik, inbyggda system, produktion och processer, samt kvalitetssäkring, metodik och projektledning. Inom produktinformation är vi experter på att beskriva teknik ur ett användarvänligt perspektiv och som gör våra kunders produkter lättare att förstå och använda. Detta genomförs av bland annat tekniska skribenter, illustratörer, grafiker, informationsexperter och interaktionsdesigners.

Karriär

Vi letar alltid efter rätt personer som har de rätta färdigheterna och motivationen för att bidra till att uppnå våra uppsatta mål.

Att arbeta på Semcon innebär att ha förmågan att uppnå resultat såväl på egen hand som i team i en miljö med högt tempo. Att vara driven och vilja komma framåt, både privat och yrkesmässigt, är något som vi anser vara ett grundläggande drag hos våra medarbetare.

För att trivas hos oss är det bra om du gillar tempo och omväxling. Hos oss blir du snabbt en i gänget och du kan förvänta dig stöttning på flera plan i din strävan att nå dina mål. Vi söker dig som är både självständig och klarar att ta eget ansvar i ett team. Eftersom vi är konsulter värdesätter vi att du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.

Utforska möjligheterna på Semcon runt om i världen bland våra lediga jobb

Jobb på Semcon

Se alla jobb