You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Sector Alarm är en av Europas ledande leverantörer av säkerhetslösningar med mer än en halv miljon nöjda och trygga kunder runt om i Europa. Vi har varit verksamma i branschen i över 25 år och levererar trygghet till hem och företag genom ledande säkerhetslösningar och en prisbelönt kundservice, med hela 95% kundnöjdhet.
Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och är just nu i en spännande expansionsfas, med en ljus framtid genom ytterligare tillväxt på både existerande och framtida marknader. Med fokus på att anställa rätt människor har vi genom våra 2700 anställda i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Italien och Frankrike lyckats positionera oss som en av de starkaste spelarna på alla marknader där vi är verksamma.
Karriär och utveckling är viktigt för oss på Sector Alarm och vi erbjuder goda karriärmöjligheter i ett företag med en ambitiös tillväxtstrategi. Sex år i rad har vi blivit utsedda till ett av Sveriges ledande karriärföretag.
Delar du vår passion för innovativa och ledande produkter som skapar trygghet och säkerhet i människors hem och företag? Är du 100% kundorienterad och målfokuserad? Söker du en roll där du får kontinuerlig utveckling och samtidigt får jobba med fantastiska kollegor i en rolig och snabbfotad miljö? Då vill vi mer än gärna höra från dig!

Om Sector Alarm

Svensk specialist på bostadslarm
Sector Alarm har valt att fokusera på en sak, nämligen att säkra ditt hem. Då konkurrenter vänder sig mot många målgrupper har Sector Alarm prioriterat en enda målgrupp - de som har egen bostad.

Våra kunder ska känna sig säkra på att de får den bästa servicen på marknaden, säger VD Mats Bengtsson. Sedan etableringen 1989 har vi lyckats bygga upp företaget till att idag vara det näst största larmföretaget i Sverige. Sedan 1995 har bostadslarm med tillhörande inre väktartjänst varit vår huvudprodukt.

Anpassa produkterna
Nöjda kunder är ett viktigt nyckelord för Sector Alarm. Vi lägger stor vikt på uppföljning av kunder och vill mer än gärna veta hur de upplever företaget och tjänsterna. På det sättet kan vi anpassa produkterna och skräddarsy tjänsterna så att de passar kundernas behov på bästa sätt.

Stor kundtillströmning
Alla tester vi har gjort visar att väktartjänsten är väldigt effektiv och att det fungerar enligt våra och kundernas önskemål. I de områdena vi idag är verksamma har vi varit väldig framgångsrika med vårt erbjudande. Detta har i sin tur lett till en stor kundtillströmning, berättar Mats Bengtsson.

Sector Alarm etablerar nya kontor kontinuerligt. Besök vår hemsida då och då för att hålla dig uppdaterad. Du kan också lämna din intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi är verksamma i ditt område.

Kontakta oss

http://xn--mernbaraettjobb-2kb.se/

Fler jobb hos oss

Säljchef-Örebro
Sector Alarm AB Örebro
Ansök nu
Säljchef-Växjö
Sector Alarm AB Växjö
Ansök nu
Säljchef-Västerås
Sector Alarm AB Västerås
Ansök nu
Säljchef-Trestad
Sector Alarm AB Vänersborg
Ansök nu
Säljchef-Stockholm
Sector Alarm AB Stockholm
Ansök nu
Se alla jobb