SalesOnly- Lediga jobb

Om oss

Vi bygger framgångsrika säljorganisationer!

SalesOnly grundades som specialistbolag 2010 av Wise Group AB för att möta marknadens ökade behov av att rekrytera kvalificerade säljare och säljchefer.


Vårt första verksamhetsår präglades av stark tillväxt och vi finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö och rekryterar över hela Norden. Idag genomför vi ungefär 300 rekryteringar årligen och har 16 kompetenta medarbetare som brinner för våra kunder. SalesOnly är en del av Wise Group-koncernen som grundades 1991. Wise (Wise Group AB publ.) är en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet. Vi erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. Wise listas på OMX First North med symbolen WISE.

För kandidater

En framgångsrik säljorganisation är grunden för ett företags långsiktiga utveckling!

Du som säljare och säljledare är företagets spjutspets ut mot marknaden och du ska vara stolt över ditt yrke och den roll du spelar för företagens framgång.

Vårt uppdrag är att hjälpa personer som brinner för försäljning att hitta den ultimata säljutmaningen hos framgångsrika företag med höga ambitioner. Vi hjälper både dig som idag arbetar med försäljning men som vill ha en ny utmaning samt dig som vill arbeta inom försäljning och strävar efter att bli säljare.

För att passa som kandidat hos oss har även du höga ambitioner för framtiden och vill arbeta hårt för att lyckas. SalesOnly vill hjälpa dig att hitta rätt företag där du kan bidra till företagets långsiktiga utveckling.

Sök tjänst direkt via hemsidan eller slå oss en signal för samtal kring din karriär!

Affärsidé

SalesOnly fokuserar bara på en sak och det är att rekrytera säljare till alla typer av företag där framgångsrik försäljning är bärande för verksamhetens framgång!

Wise Group

Wise Group AB har utöver dotterbolaget SalesOnly ytterligare sju dotterbolag, vilka är: Wise Professionals, Wise Consulting, Wise Online, SalesOnly, Forte Executives, K2 Search, Netsurvey samt Wise Fakta (Tidigare Talentum HR).

Wise group är ett noterat företag och aktien handlas på OMX First North med Mangold Fondkommission som Certified Adviser.

Missa inte några möjligheter från SalesOnly.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss