SAAB

SAAB- Lediga jobb

Om SAAB

Du tänker förmodligen på Saab som företaget bakom Gripen. Men vi är mycket mer än så. System, tjänster och fler än 500 produkter. Mer än 14 500 medarbetare. Försäljning i fler än 100 länder och mer än 24 miljarder kronor i omsättning.

Faktum är att Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer några av världens mest avancerade militära och civila system. Mycket av det vi gör har du haft nytta av, utan att du ens visste om det. Från att utrusta militären och bevaka nationers luftrum, till att leverera system som hjälper flygtrafikledningen på Arlanda eller bidrar till ett säkrare London-OS.


Vi är ett globalt bolag – men fast förankrat i Sverige. Vi har spelat en viktig roll för vårt lands självständighet ända sedan starten 1937, och vi är stolta över att bidra till en säker framtid. Förra året rekryterades ungefär 1 000 nya medarbetare i Sverige, varav 700 var ingenjörer. Engagerade medarbetare och innovationskraft är våra viktigaste framgångsfaktorer, och vi investerar nästan en fjärdedel av vår omsättning i forskning och utveckling.

Jobb på SAAB

Se alla jobb

Connecta med oss