You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Säljpoolen är en av Sveriges ledande rekryteringsföretag med inriktning på att rekrytera personal till Sälj och Marknadsorganisationer och har gjort det framgångsrikt sedan 1995.

Säljpoolen hjälper Säljare, KAM, Chefer och Marknadspersonal att ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Som sökande kan man även registrera sin matchningsprofil hos oss och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.

Våra professionella konsulter har en gedigen kompetens och erfarenhet av att rekrytera och utveckla medarbetare inom Sälj och marknadsorganisationer och vi tillsätter ca 400-600 tjänster/år.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö och vi rekryterar i hela Norden.

Företagskultur

Har vi roligt- presterar vi bättre!

Vi vill finna kandidater som med stort engagemang vill bygga goda och långsiktiga kundrelationer, och chefer som är engagerade och är bra på att bygga starka relationer internt.

För att lyckas med detta har vi skapat en kultur där vi utmanar varandra och våra kunder genom att göra saker annorlunda än rekryteringsbranschen i övrigt. Vi arbetar aktivt med att få en positiv intern kultur för att skapa en motiverande och bra arbetsmiljö för våra anställda, så att de alltid vill göra det lilla extra för såväl våra kandidater som kunder.

Om Säljpoolen

Säljpoolen arbetar med


  • Säljrekrytering
  • Chefsrekrytering
  • Affärsutveckling
  • Rekryteringsverktyg

Vi ingår i Intensogruppen tillsammans med vårt systerbolag Intenso teknikrekrytering som rekryterar ledare och specialister inom teknik/It.

För Arbetsgivare

Anlita proffs när du vill anställa proffs. Alla konsulter på Säljpoolen har en lång och gedigen erfarenhet av försäljning, säljledning och rekrytering. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för en att en duktig Säljare/Chef skall lyckas i sitt arbete.

Många av de kandidater vi har träffat är idag våra kunder och anlitar oss för att stärka sina organisationer. Vi tror att det beror på att vi alltid behandlat och informerat våra kandidater på ett sätt som gör att de får förtroende för oss. Det är enkelt, vi har försökt tänka på hur vi själva ville bli bemötta när vi sökt jobb.

Vår ambition har alltid varit att ligga i framkant och utveckla nya konkurrenskraftiga lösningar för våra kunder. En sak är helt säker: vi kommer alltid behöva anpassa och förändra våra arbetssätt för att även i framtiden vara ledande inom rekrytering av säljare och chefer.

Våra styrkor


  • Specialister på rekrytering och affärsutveckling av säljare och chefer- sedan 1995
  • Flexibelt produktutbud med tre olika koncept som låter dig välja hur stor del av jobbet du vill göra själv
  • Effektiva söksystem som når rätt kandidater - vi löser 98 procent av våra rekryteringsuppdrag
  • Rekryteringssystemet Masterhelp – Kvalitetssäkrar och effektiviserar
  • 96 % kundnöjdhet - trygghetsgaranti i 18 månader
  • Vi är rikstäckande med kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö - och vi rekryterar i hela Norden