Rusta AB

Rusta AB- Lediga jobb

ÖversiktÄnda sedan starten 1986 har ”Mycket för pengarna” varit Rustas ledstjärna. De låga priserna på produkter av god kvalitet är möjligt tack vare den framgångsrika affärsmodell som skapades av grundarna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell. Kvittot på att vi lyckas kontinuerligt är den ständigt växande strömmen av nöjda kunder till våra varuhus. Vi har omkring 60 000 kundbesök i Rusta-varuhusen varje dag och cirka 7 000 hem- och fritidsprodukter att välja mellan. Idag är varumärket Rusta starkare än någonsin. Nu fortsätter vi resan för att göra våra kunder ännu mer nöjda.

Rusta erbjuder hem och fritidsprodukter av god kvalitet till bästa pris. I dag har Rusta 78 varuhus i Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr, och 7 varuhus i Norge. I våra varuhus finns bland annat mattor, färg, tapeter, golv, inredning, förvaring, belysning, textil, hemelektronik, trädgård, fritid, jul, skönhet & hälsa, köksprodukter, rengöring och andra hushållsnära artiklar. Inköpen sker främst genom direktimport från Asien och Europa eller direkt från tillverkare i Sverige.

På Rusta arbetar över 1600 medarbetare. Rustas huvudkontor ligger i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm. Utöver detta har Rusta ett lokalkontor i Norge samt fem kontor i Asien som hanterar inköp, orderuppföljning, kvalitetskontroll och inspektion av produkter tillverkade i Asien. Oavsett om man arbetar i Sverige eller utomlands, på lager eller i varuhus vill Rusta kunna erbjuda ett spännande och attraktivt alternativ som arbetsgivare. Våra medarbetare är kärnan i varumärket.

Rustakoncernens nettoomsättning utgörs av försäljning till konsumenter i egna varuhus. Underräkenskapsåret 2013/14 uppgick nettoomsättningen till 3 035 mkr, en ökning med 13 procentjämfört med 2012/2013.

Kontakta oss

Rusta AB
Box 5064
194 05 UPPLANDS VÄSBY

Missa inte några möjligheter från Rusta AB.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Rusta AB

Se alla jobb