Rubino Rekrytering AB

Rubino Rekrytering AB- Lediga jobb

Översikt

Engagemang hela vägen

Flertalet drömmer om en anställning på Det Kända Företaget. Gärna i kombination med Den Stora Lönekuvertet och De Förmånliga Anställningsvillkoren. För ett sådant företag finns det oftast gott om kvalificerade kandidater att välja mellan. Men så är det långt ifrån alltid.

Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget.

Allt från sök och intervjuer till presentation av ditt företag och återkoppling, kan summeras med ett enda ord: Engagemang.

Vi ser rekrytering ur ett sälj- och projektperspektiv

En första kontakt kan vara guld värd. Vi är högst medvetna om den fingertoppskänsla som krävs då vi presenterar ditt företag och att det krävs många kontakter innan vi funnit rätt kandidat till efterfrågad tjänst. Då flera av våra medarbetare kommer från säljsidan kan vi på ett naturligt sätt driva processen framåt, ställa rätt frågor och söka rätt svar. Allt för att lotsa flera tänkbara kandidater hela vägen fram till anställning.

Reko prissättning och generös garanti

Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller endast utvalda delar av den.

Lägg därtill vår garanti: Är du av någon anledning inte nöjd med vårt arbete så gör vi givetvis om rekryteringen helt kostnadsfritt.

Missa inte några möjligheter från Rubino Rekrytering AB.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss