Resultat AB

Resultat AB- Lediga jobb

Resultat – Experter på ekonomer- För dig som älskar ekonomi, precis som vi!

Vi är glada att du hittat till oss på Resultat och vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. På Resultat är vi själva samtliga gamla Ekonomer och det vi uteslutande jobbar med är uthyrning och rekrytering av just Ekonomer. Vi är helt enkelt ”Experter på Ekonomer”!!

Är du en person som älskar ekonomi, redovisning och lön, då har du hittat rätt. Kontakta oss gärna direkt eller sök något av våra utannonserade uppdrag eller tjänster.

Om Resultat

- Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering.

Vårt mål är att med professionella konsulter och personlig kontakt vara en nära samarbetspartner både till vår konsult och våra kunder. Vi strävar efter långsiktiga relationer som bygger på förtroende och tillit.

Genom att vi samtliga på Resultat själva är gamla Ekonomer har vi en god förståelse och inblick i hur det fungerar att arbeta på en ekonomiavdelning samt en fördjupad förståelse för alla olika roller. Vi hjälper våra kunder både under kortare och längre perioder med inhyrd personal samt vid nyrekryteringar.

Precis som vår framgång, är våra kunders framgång beroende av att de knyter rätt medarbetare till sig. Det är vi experter på!

Missa inte några möjligheter från Resultat AB.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss