• Storleken på företaget 600 000 anställda
  • Företagsadress Rättarvägen 3, 169 68 Solna, Sweden
  • Adress Rättarvägen 3, 169 68 Solna, Sweden
  • Industri Bemanning & Rekrytering
Följ företaget

Randstad AB

Missa inte några möjligheter från Randstad AB.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Presentation

Med över 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom hr-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb och med vårt stora nätverk av kunder kan vi erbjuda lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i Söder, inom i princip alla branscher. Därför är chanserna stora att du hittar ett jobb hos oss som passar just dig. Oavsett om du är specialist på det du gör, har kommit långt i karriären eller ska ta ditt första kliv ut på arbetsmarknaden så har du många möjligheter att utvecklas. Förmodligen fler än du tror.

I juni i år utökade Randstad sitt erbjudande med kompetensområdena Randstad Finance, Randstad Technologies, Randstad Life Sciences och Randstad Engineering som är specialiserade på kompetenser inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik.

Som konsult hos Randstad är du anställd av oss men har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Uppdraget kan vara kort eller långt, på heltid eller deltid, beroende på kundens behov, dina egna önskemål och den karriär du ser framför dig. Som konsult hos oss får du möjlighet till en varierande och utvecklande karriär. Du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du får chans att utveckla både dig själv och ditt cv.

Randstad är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlem i Bemanningsföretagen och har avtal med samtliga förbund, inom LO på kollektivsidan samt Unionen och Akademikerförbunden på tjänstemannasidan. Som konsult hos Randstad omfattas du därmed av kollektivavtalens villkor för exempelvis lön, försäkringar, pension och semester. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, men fler möjligheter att forma din karriär som du vill.