Perido

Perido- Lediga jobb

Översikt

Vi tror att alla verksamheter kan nå längre och att alla människor kan trivas och vara engagerade på jobbet. För att det ska kunna bli möjligt så måste rätt människa och rätt verksamhet hitta varandra, och det är det vi arbetar med. Vi är duktiga på att matcha och på att ta fram bra lösningar som passar dagens arbetsliv. Vår mission är detsamma för dig som söker jobb och dig som söker personal – vi hittar din nya kollega.

VISION

VISION
Peridos vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater.

VÅRT NAMN
Namnet Perido kommer från latinets ‘Peridoneus’ som betyder ”väl matchad”. Väl matchad kompetens är vad vi på Perido arbetar med varje dag.

ORGANISATION
Vi är mer än 800 anställda över hela landet, varav ett åttiotal arbetar på våra interna kontor och övriga som konsulter i våra kunders organisationer. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Söderhamn och Umeå. Dessutom har vi verksamhet i Vilnius i Litauen.

EKONOMI
Perido är ett tryggt bolag som har en stabil och ordnad ekonomi med AAA-klassning från Soliditet sedan 2008.

HISTORIK
Perido grundades av Johan Heverius och Kasper Ljungkvist 2003. Perido har fått utmärkelser som Superföretag av Veckans Affärer, Gasellföretag av Dagens Industri och Snabbväxare av Ahrens & Partners.

AUKTORISERAT BOLAG
Perido är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Läs mer om auktorisationen på www.bemanningsforetagen.se/auktorisationer ochwww.tryggbemanning.se

ISO CERTIFIERAT
Perido är ISO certifierat i ISO 9001 och 14001. Certifieringen innebär att vårt ledningssystem uppfyller kraven enligt ISO inom kvalitet och miljö. Här kan du ta del av vårt certifikat.

FÖRETAGSKULTUR

Bra samarbete är en av hjärtefrågorna i vår företagskultur. Det gör att vi trivs ihop och kan hitta snabba och bra lösningar. Vi vill hela tiden bli bättre och utveckla oss själva och andra, och vi hjälper varandra med välmenande feedback och förbättringsförslag.
Vi tycker om när det är ärligt, vänligt och personligt. Hos oss arbetar starka individer som gör skillnad. Vi har olika bakgrund och det bidrar till kreativiteten, stämningen och resultaten.
Våra ledord I Perform Rise Do with You sammanfattar vår företagskultur. De finns med i allt vi gör och hjälper oss att nå vår vision att alla trivs och är engagerade på jobbet.