You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Vilka är vi?

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på management och tyngre specialistnivå för privat och offentlig sektor inom kompetensområdena IT, Executive samt Finance & Legal. Vi är del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Värderingar

Vår erfarenhet av rekryteringsprocesser är att de många gånger begränsas till att fylla en vakans och att flytta kompetens mellan bolag. Tillräcklig kraft läggs inte på matcha kandidaten mot företagets vision, mål och värdegrund, vilket leder till felrekryteringar och ökade kostnader.

Ogunsens mission är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa.

Vi utgår alltid från uppdragsgivarens affär och framtida utmaningar samt kopplar detta till kandidatens egna drivkrafter, mål och värderingar. En lyckad rekrytering innebär att kandidaten bidrar till företagets utveckling samtidigt som hon/han utvecklas som individ.

Personligt engagemang – Våra medarbetare gör det ”lilla extra” och sätter kunden och kandidaten i centrum. Som en mindre aktör är vi flexibla, snabbfotade och serviceinriktade.

Erfarenhet & Proaktivitet – Vi blir proffs på det vi gör genom att kombinera lång erfarenhet och kunskap med att ligga steget före och kontinuerligt arbeta med förnyelse.

Öppen kommunikation – Vi är tydliga, lyhörda och ärliga i dialogen med kunder och kandidater vilket är viktiga byggstenar för ett lyckat resultat och en långsiktig relation.

Pålitlighet – Vi är fokuserade och målinriktade, vi håller det vi lovar och levererar resultat.

Contact Us

http://www.ogunsen.se/ Se alla jobb