Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Oddwork Sweden AB

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Oddwork Sweden AB flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt

Oddwork startades i en orange revolution 2012 av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg. På den här tiden fanns det gott om rekryteringsbolag ute på universiteten, men det var något som fattades och det var lätt att känna att talang inte togs tillvara på. Inte på riktigt. Efter att ha lämnat in sitt CV till de stora rekryteringdrakarna kunde man få jobberbjudanden skickade till sig redan dagen efter, men det var sällan den typ av möjligheter man förklarat att man brann för och inte heller den typ av karriärsäventyr man beskrivit att man var passionerad kring.

Oddwork startade för att gå emot detta! Vi ville skapa det rekryteringsbolag som vi själva saknade – det bolag som alltid vill lära känna sina kandidater på riktigt för att veta vad just Du vill och samtidigt ha nära kontakt med alla våra partnerföretag som söker våra talanger. Vi började jobba för att få det så, och fortsätter att göra det varje dag. I fortsatt kamp mot de stora rekryteringdrakarna där ute…

Karriärmöjligheter

Oddwork är under snabb expansion och vi växer fort fram över Sverige. Vi söker löpande fler Oddworkers till vår familj som vill vara en del av vår fortsatta tillväxt och utveckling. Är det du? Hos Oddwork är det alltid din personlighet som är det viktigaste. Vi söker dig med extremt driv, ambition och vilja att vara en del av ett äventyr. Nedan visas de tjänster vi söker till just nu. Om inget är tillgängligt för tillfället är du varmt välkommen att skicka in din spontanansökan.