You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Om Norén & Lindholm

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultbolag som verkligen brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.

Vårt erbjudande:

Vi tror att det är vårt tillvägagångssätt som gör oss annorlunda. Vi tillhandahåller en skräddarsydd plan till ditt företag utifrån ett kompetensbehov. Vi erbjuder rekrytering, interim och bemmaning, HR utveckling, digital marknadsföring och organisationsutveckling. Vi är selektiva i vårt tillvägagångssätt och känner igen vikten av att företräda både företag och privatpersoner på ett professionellt och ansett sätt. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Vi hjälper människor att få rätt chefer och medarbetare, rätt jobb, rätt utveckling, rätt utbildning, rätt rådgivning och rätt arbetsprocess i allt vi gör. Vi älskar att hjälpa företag och människor att växa – inget annat. Hos N&L träffar du seniora, erfarna och starka personligheter som arbetar tillsammans med hjärta och stolthet i allt vi gör! Läs gärna mer om oss här https://norenlindholm.se/

Vår vision är enkel: Vi vill vara Mälardalens mest rekommenderade samarbetspartner inom kompetensförsörjning och organisationsutveckling.

Adress

Norén & Lindholm
Port-Anders Street,
722 12 Västerås