Norén & Lindholm

Norén & Lindholm- Lediga jobb

Översikt

Vi på Norén & Lindholm har med stor glädje och entusiasm valt att specialisera oss på rekrytering och personalfrågor. För oss är det en förmån att få arbeta med människor.

Vårt företag växte fram ur ambitionen att verka lokalt och i ett nära och personligt samarbete med varje kund. Vi ville skapa ett företag som gör det enkelt och smidigt att använda våra tjänster. Vi är specialister på rekrytering och generalister på tjänsteområden och ser på oss själva som hantverkare, där vårt yrkeskunnande och våra erfarenheter formar varje enskild lösning. I allt arbete strävar vi efter enkelhet, öppenhet och att alla ska bli nöjda.

På företaget arbetar: Robert Norén, Marie Lindholm, Annika Frii, Maria Nilsson och Anders Råberger.
Rekrytering

Rekrytering handlar inte bara om meriter och erfarenheter utan även om företagskultur, personkemi, utvecklingsmöjligheter och gruppens sammansättning. Faktorerna ska passa både företagets och individens behov. Våra uppdrag inleds med en dag på företaget tillsammans med personalen. På plats hos uppdragsgivaren gör vi en djupgående kravprofil innan vi påbörjar sökandet efter lämpliga kandidater.
Samtal och analys på själva arbetsplatsen utgör grundmaterialet, ger en helhetsbild och ökar förståelsen vilket i slutändan gynnar alla parter.

Våra rekryteringsuppdrag indelas i metoderna:

  • handplockning (headhunting)

  • annonserade uppdrag

  • urval via vår kvalitativa kandidatbank

Kontakta oss

Vårt arbetsområde är Mälardalen. Basen för vår verksamhet utgår från vårt kontor i Teknikbyn, ett företagsområde mitt i centrala Västerås. Välkommen att ringa eller besöka oss så berättar vi gärna mer om rekrytering och personalfrågor!

Norén & Lindholm AB
Linslagargränd 1
721 30 Västerås

Telefon: 021- 81 18 88
E-post: info@norenlindholm.se