Norén & Lindholm

Norén & Lindholm- Lediga jobb

Översikt

Vi är ett företag med hjärtat i Västerås som brinner för att sammanföra och utveckla människor. Vi ser möjligheter och fastnar inte i problem. Vi jobbar nära våra kunder och bollar alltid idéer och framtida utmaningar tillsammans.

Hos Norén & Lindholm träffar du seniora, erfarna och starka personligheter som arbetar tillsammans med stolthet i allt vi gör. Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interim, HR samt organisationsutveckling. Våra kunder är verksamma i alla möjliga branscher, allt ifrån det mindre lokala företaget till den multinationella koncernen. Glädje och gemenskap går hand i hand, och laganda är en av våra grundvärderingar.

Rekrytering

Rekrytering handlar inte bara om meriter och erfarenheter utan även om företagskultur, personkemi, utvecklingsmöjligheter och gruppens sammansättning. Faktorerna ska passa både företagets och individens behov. Våra uppdrag inleds med en dag på företaget tillsammans med personalen. På plats hos uppdragsgivaren gör vi en djupgående kravprofil innan vi påbörjar sökandet efter lämpliga kandidater.
Samtal och analys på själva arbetsplatsen utgör grundmaterialet, ger en helhetsbild och ökar förståelsen vilket i slutändan gynnar alla parter.

Våra rekryteringsuppdrag indelas i metoderna:

  • handplockning (headhunting)

  • annonserade uppdrag

  • urval via vår kvalitativa kandidatbank

Kontakta oss

Norén & Lindholm verkar i hela Västmanland och har funnits i över 10 år och vi har tillsammans en branscherfarenhet på över 50 år. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och interim, HR samt organisationsutveckling. Våra kunder är verksamma i alla möjliga branscher, allt ifrån det mindre lokala företaget till den multinationella koncernen.

Norén & Lindholm AB
Kopparlundsvägen 3 721 30 Västerås

Telefon: 021- 81 18 88
E-post: info@norenlindholm.se

Missa inte några möjligheter från Norén & Lindholm.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till