Made for Sales

Made for Sales- Lediga jobb

Om Oss


Made for Sales hjälper företag att öka sin försäljning, Vi gör det dels genom att utbilda våra kunder i försäljning men också genom att rekrytera och hyra ut säljare och säljchefer som presterar toppresultat. Vi är HR- och Försäljningschefens bästa vän i jakten på, och utvecklingen av, marknadens vassaste säljare.

Försäljning går hand i hand med service. Därför hjälper vi även företag med bemanning inom serviceyrken, såsom till exempel kundservice och säljstöd. Tycker du liksom vi, att kundservice och andra säljstödjande funktioner är viktiga inom försäljningsorganisationer samt att man kan generera goda säljresultat genom mer säljande kundservicepersonal, ta då hjälp av oss.

Vårt unika erbjudande till dig som kund är vår kombination av säljutbildning – rekrytering och flexibel bemanning. Inom ramen för säljutbildning coachar och utbildar vi kontinuerligt andra företag inom försäljning och service, men också våra egna sälj – och servicekonsulter anpassat efter den roll de skall fylla på ert bolag. Tillsammans med vår förmåga att inom rekryterings och bemanningsverksamheten hitta högpresterande säljare gör det att vi starkt kan hjälpa er att öka er försäljning.

"Made for Sales leder och skapar framtidens säljare och servicepersonal

på uppdrag av Sveriges mest framgångsrika företag"

Missa inte några möjligheter från Made for Sales.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Made for Sales

HR-generalist Stockholm
HR-administratör Stockholm
Försäljningschef Stockholm
Se alla jobb