You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

KFX framgång bygger på våra medarbetares engagemang
Vårt fokus är och har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter. Det kräver att vi på KFX bemanning är lyhörda och ständigt anpassar oss. Vi är ett av landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag och en trygg arbetsgivare och HR-partner.
 
Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. De flesta av våra medarbetare spenderar merparten av sin arbetstid som konsulter på andra företag, därför är det extra viktigt att du som konsult känner att du är en del av KFX. Därför arbetar vi ständigt med att upprätthålla en positiv medarbetarkultur för att vara en attraktiv arbetsplats.
 
Rätt person på rätt plats
Varje gång en medarbetare ska hyras in på ett kundföretag gör vi en noggrann analys av företaget, av allt ifrån affärsidé till företagskultur. Vi försöker sedan hitta den bästa matchningen med den konsult vars meriter, kvalifikationer och personlighet stämmer bäst in. Genom vårt noggranna förarbete ökar sannolikheten att du ska trivas på uppdraget.
 
Uppdraget kan vara kort eller långt, på heltid eller deltid, beroende på kundens behov, dina egna önskemål och den karriär du ser framför dig. Som konsult hos oss får du möjlighet till en varierande och utvecklande karriär. Du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du får chans att utveckla både dig själv och ditt CV.
 
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, medlem i Kompetensföretagen och har avtal med samtliga förbund, inom LO på kollektivsidan samt Unionen och Akademikerförbunden på tjänstemannasidan. Som konsult hos KFX omfattas du därmed av kollektivavtalens villkor för exempelvis lön, försäkringar, pension och semester. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare, men fler möjligheter att forma din karriär som du vill.