You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Kultur

Har du bestämt dig för att ta nästa steg i karriären?
  
Är du en duktig säljare som söker nya utmaningar i ditt yrkesliv? Det finns alltid intressanta tjänster hos oss, inom alla typer av branscher. Du kan även registrera ditt CV hos oss och bli kontaktad när intressanta tjänster inom ditt kompetens- och intresseområde dyker upp. Vi har idag över 60 000 medlemmar som valt att registrera sitt CV hos oss. Välkommen du också!

Om Intenso Gruppen

Intenso Gruppen är en företagsgrupp verksam inom rekrytering och utbildning, främst inom försäljning, chef och marknad. Intenso Säljpoolen Specialister på sälj- och marknadsrekrytering. Intenso Chefsrekrytering Rekryterar marknadsorienterade chefer med personal- och resultatansvar samt specifika specialistkompetenser. Intenso Affärsutveckling Utvecklar och utbildar inom ledarskap, affärsmannaskap och kundorientering. Genomför både öppna utbildningar och skräddarsydda lösningar.Intenso System Utvecklar optimala och effektiva rekryteringssystem som med framgång används av såväl rekryteringsbolaget Säljpoolen som andra företag inom Svenskt näringsliv.

För arbetsgivare

En lyckad rekrytering blir snabbt lönsam 

När det handlar om att fylla en position är processen både omfattande och ansvarskrävande. Speciellt påfallande är det för just säljrelaterade tjänster, vilka alltid står i direkt relation till resultat och intäkter. För oss handlar det inte bara om att tillsätta en tjänst. Vi vill att den som vi rekryterar ska passa in till hundra procent. Först då är vi nöjda. Under de år vi har funnits har vi byggt upp Sveriges effektivaste söksystem för rekrytering av personer inom sälj- och marknadsfunktioner. Vi har dessutom mycket kompetenta rekryterare inom vårt specialistområde. När du anlitar oss slipper du välja media för annonsering, tidskrävande urval och intervjuer. Du kan istället fokusera på att välja ut den bäst lämpade bland ett fåtal kandidater. Dessutom kan du vara trygg med att den som till sist får jobbet har de bästa förutsättningarna att bli en tillgång för ditt företag. 

Anlita proffs när du vill anställa proffs
 

Alla konsulter på Säljpoolen har lång erfarenhet av försäljning, säljledning och rekrytering. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att en duktig säljare/marknadsförare ska lyckas i sitt arbete.