Skip to Content
Loading...
  Laddar...
Företagspresentation

Human Capital

 
Du är registrerad och ett tillfälligt lösenord skickas till din e-postadress
Registrera dig till Human Capital flöde
Är du säker på att du vill sluta följa företaget?
Översikt
Human Capital – Specialister på tillsättningar av fasta- och temporär befattningar inom:

- Redovisning & Ekonomi
- Bank & Finans
- Interim Managment

www.humancapital.se - 08-546 99 260
Kultur
Människan är alltings mått i vår verksamhet

Specialiseringen Vi är helt specialiserade på rekrytering av ekonomer.

Tillgängligheten Vi sätter stort värde på hög tillgänglighet. Till exempel är det självklart att vi träffar kandidater kvällstid, vilket ofta passar de vassaste kandidaterna bäst – de har annat att göra på dagtid.

Servicen Tack vare att vi är så kompakta och trimmade kan vi fokusera på att ge dig service med en helt annan intensitet. Misstag, slarv eller ouppmärksamhet kan haverera en förtroendeverksamhet som vår. Vi har valt att vara lite mindre, så att varje kund hos oss kan bli mycket större.

Kvaliteten Vi är skickliga när det gäller gallring av kandidater, har hög kvalitetssäkring och djupintervjuar i princip alla kandidater. Vi är ingen bemannad CV-databas och kommer aldrig att bli det.

Snabbheten Vi har ingen högre instans vi behöver sanktionera beslut hos. Det gör oss snabbfotade och flexibla. Det är du och dina behov som ska stå i centrum när du behöver rekrytera - inte rekryteringskonsultens egen.

Engagemanget Vi har ett brinnande engagemang för att rekrytera rätt person till rätt befattning så att du, kandidaten, och hela din organisation vinner på det.
Rekrytering av ekonomer.
Av ekonomer.

Företag som förstått hur viktigt det är att attrahera inte bara skickliga medarbetare utan rätt medarbetare blir morgondagens vinnare.


Vi är inte riktigt som andra rekryteringskonsulter.

För det första är vi helt specialiserade på att rekrytera ekonomer.
Och för det andra är vi själva ekonomer.

Och är det ekonomer du ska rekrytera, ser du säkert fördelarna med att vända dig till en konsult som talar ditt språk.

Att vi kommer från ekonomivärlden gör också att vi har den erfarenhet, insikt och affärsförståelse som gör att vi kan leverera bättre, snabbare och mer träffsäkra rekryteringar.

Inte minst eftersom vi också har ett mycket stort nätverk och en omfattande bas av kandidater med en gemensam nämnare - ekonomi.

Men inte bara det. Som din rekryteringspartner arbetar vi också proaktivt och tänker runt hörnet för din skull. Vi ser även till dina kommande behov och inte bara nuvarande.

Vill du att ekonomer ska hjälpa dig rekrytera dina ekonomer? Välkommen till Human Capital.

Tobias Danielsson
Rekryteringskonsult och grundare

Robert Kerje
Rekryteringskonsult och grundare