You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

OM HILTI

Välkommen till Hilti. Vi erbjuder det senaste inom verktyg, programvara och tjänster för den globala byggbranschen, bland annat världens mest ambitiösa ingenjörsprojekt. För att kunna leverera de här innovativa lösningarna till våra kunder söker vi efter hängivna och högpresterande människor som vill bli en del av vårt team.

Vi har en unik företagskultur, som bärs upp av människor med olika bakgrund som delar ett enastående engagemang för kunden. Vår arbetsplats är dynamisk och rörlig, där framgången bygger på teamwork och vi utmanar dig att förflytta gränser. Hos oss finns en hög energi som du inte kan undgå att märka.

Vi har runt 25 000 medarbetare i över 120 länder. Utifrån en redan stark och framgångsrik position vill vi under de kommande åren stärka vår marknadsledande ställning. För att kunna göra det söker vi efter högpresterande medarbetare med exceptionell förmåga och drivkraft att föra Hilti framåt. Kanske är du en av dem?

JOBBA PÅ HILTI

De personer som blir en del av Hilti delar ett särskilt sätt att tänka. De är drivna, arbetar hårt och gör alltid sitt bästa för våra kunder. I gengäld kan de se fram emot en otroligt föränderlig och dynamisk karriär. Många av våra medarbetare har varit hos oss i tjugo eller trettio år – ett uttryck för hur mycket företaget uppskattar och belönar deras insatser.​

Det som gör Hilti till en unik arbetsplats är vår högpresterande kultur. Den grundar sig på en kombination av personliga bedrifter, teamwork och stöd. Vi står för stora utmaningar men även för omhändertagande, djärvhet och samtidigt förtroende.

Visa oss vad du går för så ger vi dig möjlighet att förflytta dig runt i verksamheten – jobba utomlands, få erfarenhet inom olika jobbfunktioner och hantera olika marknader. Det är ett fantastiskt tillfälle att hitta rätt plats för din ambition och förverkligande av karriärdrömmar.