Hertz

Hertz- Lediga jobb

Översikt

Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet och att sporra våra anställda till utveckling inom företaget är därför viktigt för oss.

Hertz Sverige uppmuntrar och belönar goda prestationer och initiativ bland våra anställda. Här finns goda chanser till avancemang i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade arbetskamrater. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling bland annat genom vårt samarbete med IHM Business School i Göteborg.
Hertz Sverige har 90 års erfarenhet av biluthyrning och är marknadsledande inom en bransch som är på stark frammarsch i Sverige. I vårt nätverk jobbar idag cirka 500 personer i olika delar av landet.

Som ett internationellt företag ligger det i vår natur att värna om mångfalden bland våra anställda samt att motverka alla former av diskriminering.
Gör en intresseanmälan genom att registrera ditt CV i vår kompetensbank.

Jobba på Hertz

Att bli en del av teamet på Hertz öppnar dörren till många spännande och utmanande möjligheter. Våra tjänster innefattar anställning vid flygplatser och andra hyrbilskontor såväl som på våra huvud- och regionkontor.

Missa inte några möjligheter från Hertz.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till