• Storleken på företaget 200 internt anställda, 1500 konsulter per år anställda
  • Företaget bildades 2004
  • Företagsadress Borgmästargränd 1D, 553 20 Jönköping, Sweden
  • Adress Borgmästargränd 1D, 553 20 Jönköping, Sweden
  • Industri IT, teknik, kontor, administration, ekonomi, finans, lager och industri
Följ företaget

Framtiden

Jobb från företaget

Missa inte några möjligheter från Framtiden.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Presentation

Om oss

Allt vi gör handlar om att göra skillnad i människors liv. Vi tror att alla vill känna den där positiva magiska känslan med sitt arbete och när vi får människor att le och känna framtidstro när de är på väg till jobbet har vi lyckats.

Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb. Omöjligt är ingenting och framåt är den enda riktningen vi känner till. Framåt mot en enklare jobbsökarresa och en utvecklande och rolig vardag på arbetet för fler människor.

Vi finns för att alla som ställer larmet en söndagskväll, ska känna… “Äntligen måndag!”.

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.