Eventpersonal i Sverige AB

Eventpersonal i Sverige AB- Lediga jobb

Översikt

Informatörer Demopersonal Mässpersonal Värdinnor Samplingspersonal Eventsäljare

Vi levererar riktigt bra eventpersonal, var som helst i Sverige! Vår databas innehåller i dagsläget över 30.000 personer som anmält intresse för att jobba hos oss. Konkurrensen är stenhård, vilket gör att bara de bästa får jobba. Mängden sökande gör att vi kan vara mycket kräsna i urvalet men det garanterar även att vi alltid kan leverera. Vi har dessutom alltid reserver att sätta in om något oväntat händer, t ex om någon i teamet skulle bli sjuk.

Vi sköter all rekrytering, personalhantering, löneadministration och ser till att folk kommer på plats. Vi ser till att de har den utbildning och information som krävs för uppdraget. Vi frigör därmed en massa tid och resurser för våra kunder, som de kan använda till bättre saker.

Våra projektledare är proffs på att hitta rätt eventpersonal för varje uppdrag. De besitter ett kunnande och en magkänsla som är unik, vi hyrde ut över 900 personer till eventbranschen under 2007. Vi hyr inte ut truckförare och revisorer, vi ägnar oss istället bara åt det vi är bäst på! Att levererar representativ, driven och trevlig personal till alla typer av event, mässor och butiksaktiviteter i hela landet.


Jobba för oss!

Vi letar hela tiden efter eventpersonal!

Vi letar både efter gamla eventrävar och efter dig som tror dig vara vår blivande stjärna. Att jobba genom oss är kul och utvecklande men också krävande.

Vi vill nämligen att du alltid är glad, framåt och energisk samt inte har något emot att kavla upp ärmarna när det behövs.